Bordea

CUG

Caracteristici

Codul ofertei
TNT30730
Categorie:
Casa
Preț
122.500 Euro
Suprafata Casa:
195 mp
Suprafata Teren:
1000 mp
Camere:
5
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
Lux
Bucatarie:
1
Bai:
2
Etaje:
1
Balcoane:
1
An Constructie:
2022
Front Stradal:
18 m
Structura:
Caramida
Acoperis Mansardat:
Nu
Clasificare Seismica:
Absent
Zona:
CUG
Repere:
Bordea

Descriere

Vila 5 camere de vanzare pozitionare remarcabila,constructie noua zona Bordea

TNT IMOBILIARE va prezenta spre vanzare in Exclusivitate o vila cu 5 camere amplasata in zona Bordea la strada DJ248 . Casa este structurata pe doua niveluri, respectiv: parter si etaj, avand o suprafata utila de 181 mp+14 mp terasa, 5 camere, 2 bai garaj, camera tehnica, pod si o frumoasa terasa  si gradina ofera un spatiu generos si confortabil pentru întreaga familie .

Încadrata într-un peisaj linistit, casa devine un refugiu de relaxare pentru întreaga familie. Construitia cu migaleala si atentie la detalii, casa emana calitate si durabilitate. Finisajele moderne completeaza atmosfera eleganta, creând un spatiu în care designul se îmbina armonios cu functionalitatea.

Vila este compartimentata astfel:

La parter, odata ce patrundem in intimitatea imobilului, suntem intampinati de spatii bine luminate si util compartimentate:garaj cu acces la holul spatios din intrarea principala ce permite intrarea spre toate camerele cum ar fi spre un living mare cu acces spre incantatoarea  bucatarie inchisa unde este locul ideal pentru prepararea delicioaselor mese de familii, loc de luat masa,un birou sau camera si o toaleta spatioasa .

Pe scara interioara frumos structurata imbracata in lemn natural ajungem la etaj unde suntem intampinati de spatii intime care inspira senzatia de relaxare, hol generos din care se faciliteaza accesul spre o baie spatioasa cu cada si spre cele 3 dormitoare luminoase si cochete,din care unul este dormitor matimonial.

Balconul cu o suprafata de 10.28 mp din care avem acces din 2 dormiroare ofera o priveliste panoramica superba fiind locul perfect pentru a va bucura de  apusuri magice.

Incalzirea locuintei sa face prin intermediul centralei termice si a caloriferelor, avand un consum redus datorita clasei energetice A in care se incadreaza si a geamurilor termopan de calitate superioara cu o termoizolatie cu vata bazaltica.

Imobilul se vinde asa cum se prezinta in imagini.

Cu o curte generoasa de 1000 mp, casa ofera un spatiu verde pentru joaca si relaxare.

Casa este oferita la un pret avantajos de 122.500 euro.

Pretul este usor negociabil, pentru a va facilita procesul de achizitie.

Pentru mai multe informatii despre aceasta oferta puteti contacta agentul dedicat acestei oferte Gabriel Bamboi: 0754.455.523 SAU Maria Orbu 0740.273.100

Facilități

  • Incalzire: Debransat
  • Termosistem
  • Geam la Baie
  • Curte
  • Grădină
  • Loc parcare
  • Spatiu depozitare

Contact Agent