Valea Adanca

CUG

Caracteristici

Codul ofertei
TNT30004
Categorie:
Casa
Preț
115.800 Euro
Suprafata Casa:
101 mp
Suprafata Teren:
250 mp
Camere:
4
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
Confort I
Bucatarie:
1
Bai:
2
Etaje:
1
Balcoane:
1
An Constructie:
2018
Front Stradal:
15 m
Structura:
Caramida
Acoperis Mansardat:
Nu
Clasificare Seismica:
Absent
Zona:
CUG
Repere:
Valea Adanca
Accepta Credit:
Da

Descriere

TNT IMOBILIARE propune spre vanzare casă tip duplex pozitionata in zona Valea Adâncă  , capăt CUG la 900 m de staţie de tramvai.Imobilul este compus din 4 camere+ sufragerie cu o suprafata utila de 115 mp+balcon (101 mp utili + terasă+balcon) cu beci 11 mp sub terasă cu intrare separată, terasă cu ieşire din bucătărie; casa se afla la strada principală asfaltată construita in anul 2018 doar din cărămidă; 2 băi cu cadă. Casa este structurata cu parter + etaj + mansardă, toate utilităţile cu contor separat, gaz + apă curentă + energie electrică, + fosă septică (canalizarea este la poartă); CT prin condensare, (consum mic la gaz); curte împrejmuită cu gard de lemn de jur împrejur, terasă spate cu ieşire din bucătărie, terasă faţă, loc pentru grătar, 1 loc de parcare /loc de relaxare.
Casa este compartimentata astfel:

Parter = sufragerie, camera (birou), bucătărie; baie cu cadă, hol intrare.

Etaj : 3 dormitoare spaţioase şi luminoase; baie cu cadă, bideu. Pod mansardat, loc de depozitare care poate fi transformat într-un birou, sau loc de joacă / sală fitness etc.
Se vinde nemobilat la prețul de 115800 euro
sau mobilat şi utilat. cu bucătărie mobilată şi utilată la comandă , frigider No Frost Indesit, plită pe gaz, cuptor pe gaz BEKO, maşină de spălat vase Electrolux, centrală termică Vailant prin condensare. Sufragerie şi camere mobilate cu pat matrimonial, saltea, canapea extensibilă, dulapuri tip dresing, etc.
Curtea este amenajată cu tuya, trandafiri , bucsus, salcie etc, cu amenajări decorative, piatră decorativă şi scoarţă.
Vecini liniştiţi şi sociabili.

Pentru orice informatie referitoare la achizii contactati consilierii imobiliari Bamboi Gabriel tel. 0754.455.523 sau  Maria Orbu 0740.273.100

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Termosistem
  • Geam la Baie
  • Subsol
  • Curte
  • Canalizare
  • Loc parcare

Contact Agent