Pacurari-Lukoil

PACURARI

Caracteristici

Codul ofertei
TNT27233
Oferta
Vanduta/Inchiriata
Locație
Pacurari-Lukoil , PACURARI
Preț
126.500 Euro
Categorie:
Apartament
Compartimentare:
Decomandat
Tip:
Vanzare
Suprafață:
104 m2
Camere:
4
Bai:
2
Bucatarie:
1
Balcoane:
1
Etaj:
7 din 9
Confort:
Lux
An Constructie:
1988
Structura:
BCA
Acoperis Mansardat:
Da
Clasificare Seismica:
Absent

Descriere

Apartamentul ofertat se afla in inima cartierului Pacurari, cu acces direct in zona Universitate-Copou, in unul din cele mai ravnite blocuri din cartierul Pacurari, cu vecini avocati, profesori, doctori, intr-o zona de maxim interes, in proximitatea bancilor, farmaciilor, scolilor si a supermarketurilor (Profi, Lidl).

Este situat la etajul intermediar 7 din 9, al unui bloc f.solid ( zidarie extrem de groasa executata din caramida+BCA), construit inainte de revolutie (sistem de amortizare-cutremur cu placa rulmenti), construit in anul 1988 cu suprafata foarte generoasa si spatii comerciale la parter (magazin produse naturale), cu numai 3 locuinte pe palier.

Imobilul se afla deasemenea f.aproape si conectat direct cu zona Copou-Universitate-Centru prin strada Toma Cozma.

Imobilul cu o suprafata utila de 104 mp, este complet decomandat, accesul se face printr-un 2 holuri generoase (unul in partea de sud si unul pe partea de nord) in cele patru camere, in bucataria spatioasa cu mobila Mobexpert si in cele 2 bai disponibile.

Dispune si de un balcon -terasa deschisa la rotund, amenajata pe partea de nord si cu vedere la Copou si un al doilea balcon inchis, amenajat si cu vedere la bulevardul principal.

Orientarea superba a apartamentului este dispusa pe 3 zone: Est (una din camere- dormitor)+ Sud (a 2 camera-dormitor) + Nord (bucatarie/living/birou amenajat elegant Mobexpert), ceea ce il face extrem de luminat dar si echilibrat termic pentru perioada verilor f.calde (pozitionarea sud-nord) pe tot parcursul zilei.

Livingul este amenajat cu perete-caramida si semineu incastrabil pe perete, in conditii de mult bun gust. Apartamentul se preda partial mobilat (90%), la stadiul de superfinisat lux (mobila Mobexpert si materiale constructie premium baie/bucatarie/living/birou+ instalatie pe cupru in tot apartamentul), parchet 10 mm hdf clasa 33 AC5 in hol si camere, usi interioare din mdf cu cornise, bucataria cu mobila personalizata si utilata cu electrocasnice de top (centrala termica Vaillant, cuptor electric premium Bosch, sistem climatizare performant marca Daikin sunt numai cateva enumerate), inclusiv decoratiuni Mobexpert (lustre, perdele, draperii, covoare). Apartamentul dispune de parcare in spatele blocului (la cel mai mic pret de inchiriere de pe piata).

Punctele forte ale imobilului sunt: semineu incastrabil marca Dimplex cu efect de flacara reala (lider mondial), zidarie tip caramida cu spoturi de efect lounge in living, electrocasnice premium in toata casa inclusiv masina de spalat cu uscator integrat, mobilier Mobexpert cu mult bun gust, vedere superba spre Copou, sistem profesional de climatizare Daikin Ururu, cada cu jacuzzi.

Deasemenea, imobilul beneficiaza de o boxa generoasa asezata pe acelasi palier.

Pentru mai multe informatii despre aceasta oferta puteti contacta agentul dedicat acestei oferte Gabriel Bamboi: 0754.455.523 SAU Maria Orbu 0740.273.100

 

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Mobilat: Lux
  • Termopane
  • Gresie Faianta
  • Parchet
  • Gaz
  • Geam la Baie
  • Usa Metalica
  • Lift
  • Masina de spalat
  • Aragaz
  • Hota

Contact Agent