Pacurari-Complex Residential

PACURARI

Caracteristici

Codul ofertei
TNT26301
Oferta
Vanduta/Inchiriata
Locație
Pacurari-Complex Residential , PACURARI
Preț
75.000 Euro
Categorie:
Apartament
Compartimentare:
Decomandat
Tip:
Vanzare
Suprafață:
67 m2
Camere:
3
Bai:
1
Bucatarie:
1
Balcoane:
1
Etaj:
6 din 10
Confort:
Lux
An Constructie:
2019
Structura:
Pe Cadre
Acoperis Mansardat:
Nu
Clasificare Seismica:
Absent
Accepta Credit:
Da

Descriere

TNT IMOBILIARE ptopune spre vanzare apartament nou, situat in cadrul unui complex rezidential aflat in dezvoltare, la 500 metri de Rond Pacurari, avand in apropiere magazinele Kaufland, Penny, Carrefour Era, intr-o oaza de liniste a Iasului.

   Apartamentul in cauza se afla la etajul 6 din 10, este de tip decomandat avand in componenta sa urmatoarele:

- o baie spatioasa, decorata intr-un stil aparate ce imbina elemente moderne ( lampa tip LED, oglinda cu tehnologie LED, baterie de dus Grohe, baterie de lavoar Kludi, cada cu hidromasaj 1,70m) cu stilul clasic ( wc cu rezervor simplu, lavoar clasic cu dulap adiacent cu sistem ABS ).

- un dormitor deosebit, ce se inscrie in trendul actual, mobila fiind facuta la comanda din MDF alb lucios, cu masa si oglinda de machiaj pentru doamne, precum si un pat matrimonial cu tehnologie LED de 1,60 m achizitionat de la Mobexpert. Design-ul a fost completat cu un sistem pentru perdea si draperie facut la comanda la Sophie iar iluminatul este asigurat de o lustra in 2 trepte de la Volta.

- un dormitor chic pentru un copil ce contine un dressing incapator, de asemenea facut la comanda, un birou "colorat", precum si un pat cu sertar detasabil pentru inca o persoana tapitat. De asemenea, pentru a da senzatia de copilarie, cele doua lampi cu led achizitionate de la Volta dau stropul de culoare necesar.

- holul a fost mobilat astfel incat sa ofere senzatia de caldura atunci cand ajungi acasa. Astfel, mobila a fost executata la comanda din Pal mat, tot aici fiind amplasata si masina de spalat cu uscare Beko. Pentru a oferi senzatia de spatiu si lumina, am incercat o combinatie intre gresie alba lucioasa de dimensiuni mari si 2 lampi cu Led de la Volta.

- Living room si bucatarie open space au fost gandite ca un spatiu comun tocmai pentru a crea senzatia de coziness, avand in vedere ca majoritatea timpului il petrecem aici. Astfel mobila din bucatarie, din Pal cu MDF lucios, precum si cea din living room, Pal cu MDF lucios, au fost realizate la comanda intr-un stil unitar.

Electrocasnicele sunt din gama Beko ( combina frigorifica, plita pe gaz, cuptor electric si hota de 700 mc/h), aparatul de AC este de la Mitsubishi Electric iar televizorul este un LG 4K.

Iluminatul este asigurat de cele 2 lampi cu Led de la Volta precum si de cele 3 geamuri acoperite, atunci cand este cazul, cu jaluzele in stil roman.

- balcon inchis ce incorporeaza un dulap incapator, o etajera, un sistem custom pentru uscat rufe precum si un scaun tip hamac pentru a sorbi linistiti o cafea admirand o priveliste minunata.

In ceea ce priveste pretul este negociabil doar in limita bunului simt, intrucat am investit foarte multi bani si timp in amenajarea lui. Astfel el se vinde partial mobilat si utilat, exact asa cum apare in poze. 

Consilierii dedicati acestei oferte Bamboi Gabriel 0754.455.523 sau Maria Orbu 0740.273.100

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Mobilat: Partial
  • Termopane
  • Termosistem
  • Gresie Faianta
  • Parchet
  • Gaz
  • Apometre
  • Usa Metalica
  • Var Lavabil
  • Internet
  • Interfon
  • Lift

Contact Agent