Proiect Rezidential: Apartamente Noi zona NICOLINA

Descriere

         Piața imobiliară din Iasi s-a dezvoltat masiv în ultimii ani. În prezent, peste 50 de ansambluri rezidențiale din Iasi au apartamente noi de vânzare. Printre cumpărători, cele mai căutate ansambluri rezidențiale din Iasi sunt cele din zona Nicolina. 

În cazul în care nu ești decis dacă să cumperi un apartament situat într-un ansamblu rezidențial nou in zona Nicolina, îți prezentăm câteva avantaje. Unul dintre cele mai importante este faptul că vei beneficia de utilități noi, astfel că sunt șanse mici să fie nevoie să investești prea curând în reparații capitale. Totodată, un apartament nou îl poți utila și mobila după bunul plac, costurile fiind mai reduse decât dacă trebuie să renovezi o locuință veche. 

Trebuie precizat și faptul că noile ansambluri rezidențiale din zona Nicolina vin cu o compartimentare modernă, care poate fi adaptată mai ușor la nevoile personale.  Mai mult, noile complexe au amenajate zone verzi, parcări și, de cele mai multe ori, au și sisteme de siguranță implementate. Un alt aspect de care trebuie să ți cont sunt vecinii. În noile ansambluri rezidențiale din zona Nicolina  locuiesc, cu precădere, tineri și familii tinere. 

Apartamentele noi sunt tot mai căutate în rândul clientilor care vor să se mute, iar aspectele de mai sus au un rol important în luarea acestei decizii. Locuințele dintr-un ansamblu rezidențial din zona Nicolina  pot fi cumpărate imediat după ce au început lucrările de construcție. 

Primele apartamente sunt de obicei și cele mai ieftine, pe măsură ce lucrările se apropie de final, prețurile cresc. Prețurile oscilează de la un ansamblu la altul și diferă în funcție de suprafață, amplasare și dotări. Clienții pot achita apartamente noi din ansambluri rezidențiale din Iasi prin credite de tip imobiliar, ipotecar, Prima Casă, numerar sau prin rate la dezvoltator (opțiune pusă la dispoziție doar de unii dezvoltatori imobiliari).

Prețul chiriei pentru apartamentele noi situate într-un ansamblu rezidențial din zona Nicolina este mai mare față de cele din blocurile vechi. Câteva dintre motivele care stabilesc această diferență sunt cererea tot mai mare, dar și utilarea și compartimentarea modernă. Prețurile sunt influențate și de zona în care se află ansamblu rezidențial, fiind cunoscut faptul că cele din preajma diferitelor puncte de interes sunt mai căutate.

Zona Nicolina  este privilegiata și de dezvoltările economice și de infrastructură:bulevard cu trei benzi pe sens,centre comerciale(Profi,La Doi Pasi,Kaufland, Lidl, Mega Image,),stațîi Peco,piață agroalimentară,farmacii,alei pietonale și parcuri amenajate,transport în comun către orice punct de atracție a orașului,distanță foarte mică față de principala atracție a Iașului și anume Palas Mall.

Soluţiile rezidenţiale oferite de TNT IMOBILIARE pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din zona Nicolina și detalii tehnice , informații despre structura imobilelor, precum și apartamente disponibile și oferta de prețuri le puteti afla de la agentii dedicati acestei zone: Gabriel Bamboi: 0754.455.523 sau Maria Orbu 0740.273.100

Contact Agent


Oferte Rezidentiale