Recomandarile Agentului: Gabriel Bamboi

Contact Info

Telefon:
0754455523
Telefon birou:
0758 031 522
Email:
office@tnt-imobiliareiasi.ro

Despre

Am o experienta de peste 17 de ani pe piata locala,

Ma prezint cu un sistem unic de lucru, ceea ce i-mi rezerva oportunitatea de a fi angajat sa ii reprezint pe clientii care doresc sa vanda/ cumpere sau sa inchirieze o proprietate, acestia avand siguranta ca aceasta se va realiza  la cel mai bun pret posibil. 

Vin in intampinare dumneavoastra avand in portofoliu de mii de tranzactii incheiate, acest lucru a-mi permite sa gasesc  solutii si in situatiile cele mai complexe care apar in procesul de intermediare.

Un nou pas in imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite a fost reorganizarea fluxului informational si adaptarea unui sistem  de etica imobiliara . Acest fapt a permis scaderea timpului de tranzit al informatiilor si  implicit  a timpului de tranzit al expeditiilor procesate de mine. Avand la baza o dotare tehnica de exceptie noul flux a permis deschiderea de noi campuri de actiune si furnizarea de servicii suplimentare.

 Astfel, caracterizata de etica profesionala, un mod de lucru si un sistem dinamic si performant eu nu numai ca am tinut pasul cu evolutiile actuale, ba chiar am reusit sa anticipez potentialul multor schimbari dezvoltand o infrastructura puternica si adaptabila nevoilor in continua crestere. Acesta este secretul meu  prin care reusesc  sa am o clientela rezervata.

 Multumesc  inca o data si aduc respectul  meu, clientilor care ne-au oferit  privilegiul de a-i reprezenta!

Noi lucram toti impreuna pentru dumneavoastra, nu fiecare individual pentru oferta/ cererea lui.


Recomandarile Agentului