Proiect Rezidential: Jolie Residence Iasi

Descriere

JOLIE Residence Iasi


Direct de la dezvoltator !!!

 

JOLIE Residence Iasi este un complex rezidential de  blocuri  noi – cu un REGIM DE INALTIME  P + 3 Etaje  ce are o POZITIONARE  ideala pentru cei ce isi doresc sa locuiasca intr-un cadru verde  si aerisit – fiind insa foarte aproape de statia de mijloc de transport in comun. Aflat intr-o zona ce pune accent pe intimitate si sentimentul de liniste si libertate – in zona CUG.

JOLIE Residence Iasi se remarca prin constructia solida, astfel avand o STRUCTURA  pe cadre cu  COMPARTIMENTARE exterioara din caramida – aspect ce ajuta in cazul unei viitoare recompartimentari interioare. Peste peretii exteriori a fost aplicata tencuiala clasica si un TERMOSISTEM exterior de 100mm, asigurandu-se astfel un grad ridicat de confort termic.

JOLIE Residence Iasi propune apartamente cu 1 si 2 camere cu suprafete cuprinse intre 28 mp si 53 mp. Acest proiect rezidential ofera pentru fiecare din apartamentele sale un set de UTILITATI fara de care confortul unei case nu ar fi la fel: contoare separate de gaz, electricitate si apa, centrala termica individuala. DOTARILE  apartamentelor aduc in prin-plan tamplarie PVC – nuanta wenghe, usa metalica exterioara anti-efractie de calitate superioara, usi interioare din lemn de calitate superioara – disponibile si acestea in mai multe variante de culori. FINISAJELE INTERIOARE ale apartamentelor propun parchet in dormitoare, camera de zi, gresie si faianta pe frontul de lucru in bucatarie, gresie pe intreaga suprafata a teraselor si gresie si faianta in grupul sanitar.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la achizitii si vizionari contactati 

dl. Alex Sturzu Reprezentant Vanzari la 0743 952 113

Contact Agent


Oferte Rezidentiale