Proiect Rezidential: IDEAL RESIDENCE

Descriere

                 Direct de la dezvoltator!              

  Comision 0% Pentru cumparator !!!

 

Complexul IDEAL RESIDENCE este unul dintre cele mai noi proiecte de locuinte din Zona Cug. Apartamentele disponibile au compartimentari ingenioase si suprafete generoase, gandite special pentru a multumi si cele mai exigente cerinte din piata imobiliara ieseana. Pentru a asigura succesul acestui proiect am urmarit cu exactitate cerintele clientilor nostri si anume sa construim locuinte decomandate, spatioase, cu multa lumina naturala, balcoane largi si locuri de parcare incluse in pret. Complexul IDEAL RESIDENCE este bransat la toate utilitatile orasului si dispune de o infrastructura completa, drumuri asfaltate cu acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

Structura din beton armat a proiectului pune in valoare aceleasi standarde de confort si calitate – mentionand aici nu numai ca este asezat pe o perna de balast compact de 2 m grosime dar si clasa de beton folosita este cu mult peste normativul in vigoare. Avand un regim de inaltime P+4 ansamblul este compus din 6 imobile cu o structura  pe cadre, si o zidarie exterioara din caramida de 30 cm.

Pentru termoizolatia exterioara s-a folosit un termosistem de 100 mm, iar pentru un plus de izolare termica dar si fonica intre etaje s-au folosit sape de egalizare. Cum costurile scazute pentru agentul termic reprezinta cu siguranta un punct de interes in ziua de azi - putem recomanda cu siguranta apartamentele noi ale acestui complex ca fiind calduroase - avand in vedere ca tamplaria exterioara este PVC cu 6 camere.

Complexul IDEAL RESIDENCE vine cu o serie de avantaje cum ar fi:

  • Zona extrem de usor de accesat
  • Structura extrem de rezistenta a proiectului
  • O termoizolatie impecabila a fiecarui apartament
  • Posibilitatea alegerii finisajelor si a gamei coloristice dupa preferintele dumneavoastra.

 

  • Pentru detalii referitoare la achizitii si vizionari contactati 0332.455.523 sau 0740.273.570

 

Contact Agent


Oferte Rezidentiale