Proiect Rezidential: Apartamente Tudor Vladimirescu

Descriere

Complexul situat in Tudor Vladimirescu, ce cuprinde cele mai potrivite apartamente pentru familia ta, cu suprafete de 40 mp pentru 1 camera decomandat, 2 camere decomandat intre 58 mp si 63 mp, respectiv 3 camere decomandat cu o suprafata de 76 mp.

Complexul va propune blocuri cu structura pe cadre, proiectate sa reziste cu succes la seisme de magnitudinea de 9 grade Richter, termoizolate pe exterior cu termosistem 100 mm, de cea mai buna calitate, astfel costurile de intretinere vor fi considerabil reduse. Se va da o importanta suplimentara calitatii finisajelor, pentru ca apartamentele sa fie intradevar moderne. Baile vor fi dotate complet.
Ansamblul va dispune de lifturi de ultima generatie, rapide si silentioase pentru a deservi cu succes locatarii.

Ansamblul va dispune de peste 450 apartamente si va cuprinde 3 constructii cu regim de inaltime P+11, cu locuri de parcare subterane si supraterane.

Proiectul beneficiaza de un amplasament exceptional, unde locatarii se pot bucura de liniste, aer curat si o panorama de vis.
Privelistea de exceptie, accesibilitatea (mijloace de transport in comun la doar 50 metri de bloc), arhitectura moderna, calitatea finisajelor si a materialelor folosite la edificarea acestui complex, sunt atribute importante pentru a va decide sa achizitionati unul din apartamentele disponibile.
 

Pentru mai multe detalii referitoare la achizitii si vizionari contactati 

dl. Alex Sturzu Reprezentant Vanzari la 0743 952 113

Contact Agent


Oferte Rezidentiale