Proiect Rezidential: Apartamente Noi Iasi PACURARI

Descriere

Comision 0% !!!

 

Complex residential dedicat  persoanelor ce isi doresc sa locuiasca intr-o zona linistita a orasului, cu aer curat, incojurat de vile noi cu vecini selecti si tineri si mai ales ferit de traficul intens si zgomotul puternic specific zonelor centrale. Toate aceste beneficii sunt oferite de POZITIONAREA ansamblului aproape de Popasul Pacurari.In plus situarea acestuia aduce beneficiul apropierii fata de supermarketuri(Carrefour, Kaufland, Praktiker ,MobExpert, Decathlon ) si de gradinite, scoli, banci comerciale si benzinarii. Accesul catre acesta se poate face fie cu masina personala pe drum recent asfaltat fie cu cu mijloace de transport in comun.Avand un REGIM DE INALTIME de P+ 3+M acest proiect va lasa sa alegeti intre apartamente diferite cu 2 camere si 3 camere.

STRUCTURA complexului este pe cadre iar compartimentarea este realizata integral din caramida.TERMOIZOLAREA s-a realizat folosindu-se un termosistem de 100mm(acoperit cu tencuiala decorativa de fatada) si pentru un plus de confort termic dar si fonic beneficiam de tamplarie PVC cu 6 canere- nuanta wenge.In exteriorului acestui ansamblu de apartamente noi ne bucuram de locurile de joaca pentru copii si spatiile verzi ornate cu brazi si copaci ornamentali.Ca FINISAJE INTERIOARE ale acestui bloc nou putem sa subliniam ca mana curenta este din inox.In plus in cadrul complexului putem opta pentru unul din cele 40 de locuri de parcare puse la dispozitie.

Apartamentele apartinand acestui proiect beneficiaza de o serie de UTILITATI ca: centrala termica proprie de 24 kw, interfon si cablare Tv si telefon gata realizate.Usile exterioare sunt metalice iar cele interioare din lemn triplu stratificat.

FINISAJELE INTERIOARE atat pentru baie si bucatarie cat si pentru camera de zi si dormitor sunt de calitate superioara si pot fi alese chiar pe gustul dumneavoastra.

In concluzie  putem sublinia urmatoarele AVANTAJE ale complexul residential:

  • Pozitionarea sa departe de super-aglomeratia orasului
  • Spatiile verzi si locurile de joaca pentru copii din cadrul ansamblului
  • Locuri de parcare puse la dispozitie
  • Accesul catre proiect pe drum recent betonat.

Posibilitati de achizitionare:

  • Cash
  • Prin proiectul Prima Casa(cu 5% avans) sau prin Credid Ipotecar( cu avans 15%)
  • Sau rezervari cu doar 1000 Euro

TNT Imobiliare va vine in ajutor oferindu-va un discount de 10% pentru mobilierul din gama MOBEXPERT.

  • Pentru detalii referitoare la achizitii si vizionari contactati 0332.455.523 sau 0740.273.570

Contact Agent


Oferte Rezidentiale