Proiect Rezidential: Apartamente Noi Iasi NICOLINA

Descriere

          Totul este legat de timp. Timpul până la serviciu, timpul până la supermarket, timpul până la școală, timpul până în parc, până la o terasă. Am ales această zonă motivați de faptul că este un cartier tânăr, cu familii de oameni frumoși care-i seamănă. Foarte bine conectat la viața orașului, cu o poziționare perfectă față de supermarketuri, la două minute de parcul în care cei mici își vor face primii prieteni. Unde o să învețe să meargă pe două roți.

        Acasă la tine. Acolo unde familia ta o să crească și o să se dezvolte, asemenea unei rădacini trainice de copac. Acolo viața ta va descoperi noi valențe în fiecare zi și cu fiecare nouă experiență. Acolo unde investițiile tale vor avea performanțe dorite. Vei spune cu mândrie prietenilor când te vor întreba unde ți-ai cumpărat apartament și unde vei locui.

   La  toate proiectele rezidentiale beneficiati de un serviciu de consultanta  oferit de TNT IMOBILIARE menit sa inlesneasca alegerea unei variante potrivite nevoilor d-voastra, prin sfaturi obiective, pachet de consultanta concretizat prin:

*Consultanta in finantare.

*Consultanta in constructii.

*Consultanta juridical.

       Serviciul nostru se bazeaza pe asigurarea cerintelor d-voastra cu privire la modul de viata dorit. Mai mult, pentru a fi mai aproape de achizitionarea apartamentului preferat.

       TNT IMOBILIARE promotor si agent in vinzarea apartamentelor din ansamblurile rezidentiale din Iasi ,va asteapta zilnic pentru programari.

 

  • Pentru detalii referitoare la achizitii si vizionari contactati 0332.455.523 sau 0740.273.570

 

Contact Agent


Oferte Rezidentiale