Proiect Rezidential: Apartamente Noi Iasi GALATA

Descriere

Prezentare:

 

Apartamente Galata este un proiect alcatuit din 6 blocuri, cu un regim de inaltime P+3 Etaje, care cuprinde un numar de 138 apartamente cu 1,2 si 3 camere, decomandate, cu locuri de parcare si loc de joaca pentru copii. Complexul este amplasat la 2 minute de Belvedere spre Miroslava.

 

Date Tehnice:

 

Apartamente Galata este construit pe un teren cu o stuctura de calitate superioara rezultat din studiul geo, fundatia este acoperita de hidroizolatie cu membrana bituminoasa, polistiren extrudat si membrana antiradacini, cu inginer de stuctura si project manager in permanenta in santier. Structura blocului este pe cadre de beton, cu zidarie exterioara si interioara din caramida (Brikston).

 

Finisaje interioare si dotari:

 

Apartamentele sunt izolate fonic conform standardelor europene; dispun de centrala termica si distribuitori pentru fiecare calorifer in parte; obiecte sanitare de calitate superioara; tamplarie PVC profil VEKA 7 camere, executate pe linie tehnologica automatizata; gresie, faianta in baie, hol si bucatarie; usi interioare din lemn masiv sau MDF; usa metalica la intrare; pereti interioari din caramida Brikston; iluminat pe casa scarii cu senzori de prezenta; instalatie electrica cupru brut cu sigurante diferentiale conform standardelor europene; tencuiala (MP 75).

Garantie 24 luni de la predarea apartamentului.

 

 

 

Contact Agent