Podul de Piatra

PODU ROS

Caracteristici

Codul ofertei
TNT29055
Oferta
Vanduta/Inchiriata
Categorie:
Casa
Preț
160.000 Euro
Suprafata Casa:
90 mp
Suprafata Teren:
490 mp
Camere:
3
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
Confort I
Bucatarie:
1
Bai:
1
Etaje:
0
Balcoane:
1
An Constructie:
1970
Front Stradal:
20 m
Structura:
Caramida
Acoperis Mansardat:
Nu
Clasificare Seismica:
Absent
Zona:
PODU ROS
Repere:
Podul de Piatra

Descriere

TNT IMOBILIARE propune spre vanzare o propietate individuala, situata in zona Centrala-Podul de Piatra , care este dispusa astfel; casa, curte individuala in suprafata de 490 mp, anexe, terasa si doua pivnite.

Casa in suprafata de 90 mp utili, este configurat pe trei camere, antreu, bucatarie, camara, baie si scara interioara care duce la pod.

Proprietatea se remarca prin faptul ca se potriveste atat pe segmentul rezidential multi-familial, cat si mixt rezidential - business sau investitional, avand un randament foarte bun.

Completeaza oferta faptul ca se afla in apropiere de multe puncte de interes, precum magazine, scoala, gradinita, universitate, statie RATC, parc, etc, elemente care fac din aceasta proprietate, una extrem de atractiva, surprinzatoare si rarisima, din punct de vedere imobiliar.

Casa se evidentiaza prin multiple beneficii cum ar fi beci cu bolta din caramida ideal pentru amenajarea unei crame, magazie, si o suprefata de 490 metri patrati.

Deasemenea proprietatea dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare, cu acte in regula pentru o tranzactionare imediata.

Consilierii dedicati acestei oferte Bamboi Gabriel tel.0754 455 523 sau Orbu Maria tel.0754 455 523

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Geam la Baie
  • Subsol
  • Curte
  • Canalizare
  • Loc parcare

Contact Agent