Bulevard

ALEEA TUDOR NECULAI

Caracteristici

Codul ofertei
TNT23074
Oferta
Vanduta/Inchiriata
Categorie:
Casa
Preț
60.000 Euro
Suprafata Casa:
120 mp
Suprafata Teren:
250 mp
Camere:
4
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
Confort I
Bucatarie:
1
Bai:
2
Etaje:
1
Balcoane:
2
An Constructie:
2018
Front Stradal:
14 m
Structura:
Beton
Acoperis Mansardat:
Nu
Clasificare Seismica:
Absent
Zona:
ALEEA TUDOR NECULAI
Repere:
Bulevard
Accepta Credit:
Da
Comision:
0%

Descriere

Constructia este structurata pe parter si etaj, pe o suprafata  de 120 mp fiind prevazuta cu trei dormitoare, un dressing, bucatarie, doua bai, terase, balcoane si spatii adiacente intr-o configuratie calda si primitoare.

Primul nivel ne intampina cu un hol spatios din care se face intrarea in bucatarie, baie si un living mare compartimentat in spatiu generos de recreere si spatiu de servit masa.

Bucataria luminoasa dispune de o terasa primitoare cu o panorama deosebita si o camara foarte spatioasa. La etaj se desfasoara cele trei dormitoare, dintre care dormitorul matrimonial cu terasa, o baie si un dressing mare.

Proprietatea este ideala pentru o familie cu copii oferind caldura unui camin primitor.

Imobilul este constructie noua ce asigura cel mai bun confort și cele mai înalte standarde de calitate, performanță și eficiență energetică.

Proprietatea se incadreaza cu usurinta la capitolul modern, beneficiind de toate imbunatatirile si utilitatile printre care amintim energie electrica, gaz, apa obtinuta fosa septica ecologica, senzori iluminat, senzor gaz, izolatie termica exterioara, poarta pentru acces auto actionata electric cu telecomanda, etc.

Imobilul detine acces auto in curte.

Completeaza oferta terenul aferent in suprafata de 250mp.

Localitatea Horpaz, una din cele mai curtate localitatii din Iasi, prezentand o infrastructura avantajoasa.

Pozitionarea proprietatii este excelenta, fiind inconjurata tot timpul de soare si beneficiind de foarte multa lumina naturala.

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari  Bamboi Gabriel tel.0754.455.523 sau Tehutu Mihaela tel.0743.928.736.

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Termosistem
  • Geam la Baie
  • Curte
  • Grădină

Contact Agent