Lac Ezareni

EZARENI

Caracteristici

Codul ofertei
TNT18380
Oferta
Vanduta/Inchiriata
Categorie:
Casa
Preț
165.000 Euro
Suprafata Casa:
447 mp
Suprafata Teren:
1500 mp
Camere:
12
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
Lux
Bucatarie:
1
Bai:
8
Etaje:
4
Balcoane:
5
An Constructie:
2006
Front Stradal:
Nu
Structura:
Beton
Acoperis Mansardat:
Da
Clasificare Seismica:
Absent
Zona:
EZARENI
Repere:
Lac Ezareni

Descriere

Pozitionare : com. Miroslava, sat Valea Adanca, pe malul lacului Iezareni (la jumatatea lacului), distanta fata de soseaua nationala 1500m. Pe partea cealalta a lacului se afla imasul comunal (versant fara case, vedere pastorala, cu cai si vaci la pascut, apusuri pe lac)

                1500 m2 teren (din care 225 mp casa amprenta la sol), drum privat, teren de parcare betonat 160mp, pajiste in fata casei cca 1000 mp unde se poate amenaja, de ex, o piscina)  vedere si acces la lacul Iezareni, debarcader propriu, fatada principala spre sud (lac), intrarea in casa la Est

                Suprafata utila 447mp, la care se adauga 63 m2 beci (subsol tehnic + boxa – la nivel 0) si 169 mp terase exterioare acoperite (la nivelurile 1, 2 si 3). 8 camere locuit. 8 bai functionale si integral amenajate, prevazute cu incalzire prin pardoseala. Bucatarie si loc de luat masa – 38 mp. 2 livinguri (nivel 1 si 2). Mansarda amenajata ca spatiu deschis cca 75 mp. 2 dressinguri tip camera si inca 2 dressinguri tip dulap incastrat. 1 camera de spalat rufe / calcat. 1 camera locuit cu suprafata mare (46mp – la nivel 0) care se preteaza ca sala de sport / sala de petreceri (cu intrare separata de restul casei). Aer conditionat la mansarda si camerele dinspre Sud de la nivel 0 (unde e cald vara)

                Constructie de caramida, cu structura de rezistenta pe cadre din beton si pereti exteriori portanti, sustinuta pe 4 stalpi centrali sprijiniti pe pahare de beton de 2,40x2,40x0,80, proiectata sa reziste la seism de 8 grade Richter. Constructie inceputa in martie 2003, terminata la stadiul final in aprilie 2006, renovari si imbunatatiri succesive, ultima renovare la exterior in noiembrie 2009

                Pereti exteriori cu grosime de 50 cm, caramida tencuita interior-exterior + termosistem la exterior. In plus, camerele cu 3 pereti la exterior sunt prevazute cu izolatie termica suplimentara pe interior.

                 Incalzire : centrala termica Feroli Econcept de 50 KW cu condensare (pe gaz). Centrala e dimensionata pentru toata casa, asigura confort termic pana la -40 grade Celsius. Consum : max 1000 mc in lunile grele de iarna. Tamplarie termopan PVC, inca in garantie, toate elementele care se deschid sunt oscilobatante, prevazute cu plase de tantari la toate ferestrele.

                Acoperis din tabla, pe structura din lemn, sprijinita pe grinzi de beton. Instalatie solara de incalzire a apei cu 2 panouri si boiler de 150 l (suplimentar fata de cel anexat centralei cu gaz). Structura de rezistenta a cladirii permite adaugarea ulterioara de etaje suplimentare (pana la 8 etaje). 2 hornuri, din care unul este folosit de catre soba de teracota din livingul de la parter (nivel 1)

                Alimentare cu curent electric trifazat. Alimentare cu apa din 3 fintani cu 2 hidrofoare separate. Instalatie proprie de dedurizare si filtrare a apei. Fosa septica de 16 mc.

                Retea de cablu tv, internet in toate camerele. Centrala telefonica interna cu 8 linii si o linie externa (Romtelecom), telefoane in toate camerele de locuit. Antena parabolica pe acoperis.

                Mansarda locuita, cu o zona de pod de 15 mp care adaposteste boilerul instalatiei solare. 2 spatii de depozitare tip pod cu usa de acces (7 x 2 = 14 mp) pe balcoanele de la ultimul nivel, sub prelungirea acoperisului.

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Termosistem
  • Geam la Baie
  • Demisol
  • Curte
  • Grădină

Contact Agent