Holboca

DANCU

Caracteristici

Codul ofertei
TNT29539
Oferta
Vanduta/Inchiriata
Categorie:
Casa
Preț
95.000 Euro
Suprafata Casa:
95 mp
Suprafata Teren:
407 mp
Camere:
3
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
Confort I
Bucatarie:
1
Bai:
1
Etaje:
0
Balcoane:
1
An Constructie:
2022
Front Stradal:
15 m
Structura:
Pe Cadre
Acoperis Mansardat:
Da
Clasificare Seismica:
Absent
Zona:
DANCU
Repere:
Holboca
Accepta Credit:
Da

Descriere

Ansamblul locativ se află dezvoltat într-o zonă liniștită, lipsită de zgomot, poluații și complet plină de aer curat. Casele sunt amplasate  în Comuna Dancu, care se află în vecinătatea imediată față de zona Exterior est din Mun.Iasi. În proximitatea caselor noi se află farmacii, funcționează un salon de înfrumusețare,este supermarketul Carrefour, iar până la Școala Gimnazială sunt de parcurs 950 de metri. De asemenea de la case este acces facil la stațiile mijloacelor de transport în comun până în centrul Mun Iasi.

Beneficiile cartierului locativ

Complexul rezidențial se află dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 13000 mp și este compus din vile Parter plus mansarda. Casele au structuri constructive realizate pe cadre din beton armat și pereți din blocuri ceramice Porotherm, care se deosebesc prin performanța sa termică excelentă. Plus pe partea exterioară pereții sunt izolați termic cu vată minerală bazaltică. Acoperite casele cu sistem de la Bilca, ce are o garanție de 60 de ani. Toate locuințele au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC Veka Spectral cu 3 foi de sticlă cu protecție termică și cu prelucrare ultraviolet, plus cu membrană anti-condens, inclusiv și sistem de micro ventilație.

Cartierul locativ dispune de locuri de parcare suprateran organizate. Accesul în incintă este securizat și complexul rezidențial dispune de sistem de supraveghere video 24/7.

Facilitățile și finisajele vilelor

Ansamblul rezidențial dispune de 24 de unități locative cu 3 camere spațioase și inteligent compartimentate, unde bine gândit și ideal proiectat este fiecare metru pătrat din casă. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate 2 tipuri de case: cu suprafața utilă de 95 mp. Parterul casei se va preda la cheie si este format din 2 dormitoare, living, baie, hol si bucătărie ( cu ieșire pe terasă). Scara interioara oferă posibilitatea de a se amenaja la etaj: 2 dormitoare și o baie in suprafata totala de 50mp.Toate casele beneficiază de curți personale, ce au suprafețele de 407 mp – 662 mp . Finisajele moderne aplicate în locuințe le asigură un confort Premium și cumpărătorii au posibilitatea de a le alege. Plăci ceramice , pardoselile sunt placate cu parchet cu un grad sporit de durabilitate, rezistență la apă și abraziune. Instalate sunt uși interioare ce au toc reglabil și protecție fonică. Prizele și întrerupătoare, dozele și cablurile montate și sistemul de încălzire este montat prin radiatoare sau prin pardoseala. Cartierul dispune de un drum public de 7 metri, asfaltat si de asemenea va avea iluminat public la încheierea proiectului.

Preturile pornesc de  la  95000 euro si vor fi negociate in functie de modul de plată acceptat de către client.

Pentru mai multe informatii despre aceasta oferta puteti contacta agentul dedicat acestei oferte Gabriel Bamboi: 0754 455 523 sau Maria Orbu 0740 273 100

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Termosistem
  • Geam la Baie
  • Curte
  • Grădină
  • Loc parcare
  • Spatiu depozitare

Contact Agent