Expo Mobila

CUG

Caracteristici

Codul ofertei
TNT24574
Categorie:
Casa
Preț
73.900 Euro
Suprafata Casa:
136 mp
Suprafata Teren:
250 mp
Camere:
4
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
Confort I
Bucatarie:
1
Bai:
2
Etaje:
1
Balcoane:
1
An Constructie:
2019
Front Stradal:
15 m
Structura:
Caramida
Acoperis Mansardat:
Nu
Clasificare Seismica:
Absent
Zona:
CUG
Repere:
Expo Mobila
Accepta Credit:
Da

Descriere

TNT IMOBILIARE
 
 Va invita sa vizionati oferta noastra de locuinta in duplex ceea ce reprezinta un avantaj pe termen lung privind siguranta atunci cand nu sunteti acasa.
 
 Situata intr-o zona la intrarea in oras ,in planul 2 fata de strada principala ajuta ca retragerea din haosul zilnic urban sa se faca in cel mai confortabil loc alaturi de familie.
 
 Spatiul familial reprezinta centrul energetic de incarcare pentru orice proiect personal astfel ca va putem ajuta sa alegeti cel mai potrivit loc pentru a deveni din casa ,acasa.
 
Accesul se face prin fata casei direct in spatiu deschis,living-ul generos cu trecere catre bucatarie .Bucataria ,spatiul de gatit ofera iesire spre terasa pentru  servire masa sau a sta cu prietenii atunci cand vremea ne permite.La parter gasim de asemeni o toaleta de serviciu cu dus si acces catre o camera de depozitare de folosit dupa bunul plac.
 
Scarile turnate din beton imbracate cu caldura lemnului ne conduc catre cele 3 dormitoare de la etaj care au si un balcon.Tot de la etaj avem acces in pod ce poate fi folosit pentru depozitare sau amenajat loc de joaca pentru copii. 
In acest duplex un aspect diferit fata de alte case este ca avem subsol ceea ce ofera o sustinere si rezistenta in plus constructiei. Inaltimea lui este de 2,10m si este format din 2 camere putand fi folosit ca si camara sau spatiu de spalat sau uscat avand geam ofera lumina naturala si aerisire.Curtea  ofera posibilitatea de a folosi un gratar, loc de joaca pentru copii sau pur si simplu un sezlong la soare cu bautura preferata.
Avantajul casei ca este la gri astfel incat aveti libertate totala la finisarea ei.
Optional se poate pune semineu si aer conditionat.
Pentru plata exista si varianta de rate sau rest de plata.
 
LIbertatea simtita stand la casa e un sentiment care nu se compara cu nimic.
 
 
 
Pret recomandat : 73900
 
Pentru detalii: Loredana Helgiu- TNT IMOBILIARE
 
                      07433600040 

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Termosistem
  • Geam la Baie
  • Subsol
  • Curte

Contact Agent