Pasaj Octav Bancila

CENTRU

Caracteristici

Codul ofertei
TNT26456
Oferta
Vanduta/Inchiriata
Categorie:
Casa
Preț
150.000 Euro
Suprafata Casa:
120 mp
Suprafata Teren:
490 mp
Camere:
5
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
Confort I
Bucatarie:
2
Bai:
2
Etaje:
1
Balcoane:
0
An Constructie:
1980
Front Stradal:
25 m
Structura:
Caramida
Acoperis Mansardat:
Nu
Clasificare Seismica:
Absent
Zona:
CENTRU
Repere:
Pasaj Octav Bancila

Descriere

TNT IMOBILIARE propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o casa singura in curte, localizata in Iasi zona Petru Poni la poalele dealului Copou.

Casa este compusa din 2 corpuri astfel: primul corp, constructie solida cu ziduri groase este compus din 2 camere, 1 grup sanitar, 1 bucatarie si o camara de unde avem acces spre pod, care este izolat cu vata minerala. Cel de-al doilea corp este alcatuit din 3 camere, living cu o suprafata generoasa la comun cu bucataria, 1 baie si o camara.Cele 2 corpuri sunt legate pot fi transformate in functie de dorintele noului proprietar.

Casa este izolata exterior, dispune de toate utilitatile iar ca si modalitate de incalzire avem centrala pe gaz, avand avantajul ca cele 2 sunt legate intre ele, pot incalzi ambele corpuri si pot fi folosite dupa preferinte.De asemenea proprietatea dispune de un beci spatios, cu o suprafata de aproximativ 20 m2 si de alte dependinte.Un mare avantaj il constituie terenul, insumand 492 m2, dintre care curte libera si gradina.

Dupa cum puteti observa si din poze, gradina este foarte frumoasa, cu pomi fructiferi si poate constitui un loc perfect de relaxare si de activitati in aer liber.Alt avantaj este faptul ca prin dispunerea incaperilor, corpul din fata poate fi utilizat ca si spatiu comercial pentru diferite activitati  si cel din spate pentru rezidenta.In prezent casa mai are nevoie de unele imbunatatiri, insa pozitia si suprafata terenului fac din ea o proprietate de dorit.

Pentru mai multe informatii despre aceasta oferta puteti contacta agentul dedicat acestei oferte Gabriel Bamboi: 0754.455.523 sau Maria Orbu 0740.273.100

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Termosistem
  • Geam la Baie
  • Curte
  • Grădină
  • Canalizare
  • Loc parcare
  • Spatiu depozitare

Contact Agent