Plopii fara Sot

BUCIUM

Caracteristici

Codul ofertei
TNT17101
Oferta
Vanduta/Inchiriata
Categorie:
Casa
Preț
480.000 Euro
Suprafata Casa:
840 mp
Suprafata Teren:
1100 mp
Camere:
16
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
Lux
Bucatarie:
1
Bai:
8
Etaje:
2
Balcoane:
8
An Constructie:
2011
Front Stradal:
30 m
Structura:
Pe Cadre
Acoperis Mansardat:
Da
Clasificare Seismica:
Absent
Zona:
BUCIUM
Repere:
Plopii fara Sot
Accepta Credit:
Da

Descriere

 Prima senzatie oferita de aceasta vila este ca ai pasit intr-o noua lume, mult ravnita de locuitorii unei metropole intoxicate de zgomot. Vila se afla in zona Bucium, unde vei avea parte de o atmosfera intima si relaxanta.
 
Locuinta are o suprafata utila de 830 mp si detine trei nivele (D+P+1+2+M). Include 10 camere si 4 grupuri sanitare. Din curte, poti pasi pe terasa spatioasa, plina de flori si cu zona de luat masa. Mai departe, intrand in locuinta, vei fi antampinat de atmosfera extrem de rafinata, vila fiind pusa in valoare prin piese elegante de mobilier si finisaje de foarte buna calitate. 
-La subsol se afla o camera spatioasa, un grup sanitar, o camera tehnica si  dependinte ale casei cum ar fi spalatoria si calcatoria. 
-Parterul acestei locuinte iti  pune la dispozitie un living unde poti profita de liniste totala.  Daca iti faceai probleme in ceea ce priveste spatiul de lucru, tot aici se afla un office unde te poti retrage in orice moment. 
- Livingul se centreaza in jurul zonei luminoase de relaxare, formata din canapele confortabile si elemente decorative speciale. Draperii bogate directioneaza privirea spre ferestrele largi, iar tapetul somptuos aminteste de saloanele aristocratice. 
terasa intrare 10m., hol intrare 10m.,1-salon 36., 2-salon 27m., 3-salon 30m., terasa principala 27m.,bucatarie 20m.,hol casa scarii 14m., baie 6m., camera pt. jacuzzi 30m.,camera pt. centrale 12m.,TOTAL PARTER 222m.,util.
 Zona de zi se continua cu un dinig de 8 persoane, la fel de elegant si de confortabil.
Bucataria deschisa, spatioasa si luminoasa, include toate elementele de care ai nevoie Bucataria este inchisa, utilata si detine un spatiu de dining ideal petru o familie numeroasa.
-La primul etaj, cele trei dormitoare sunt acoperite cu parchet din lemn, bun izolator termic, pastrat in cele mai bune conditii. Unul dintre acestea este matrimonial si include un dressing unde iti vei putea organiza lucrurile.  Alte doua dormitoare dispun de baie proprie , si acces la terasa care iti vor asigura momente de relaxare depline. 
camera copii 20m.,terasa 10m., baie copii 7m.,camera copii 14m.,hol principal 12 m.,hol casa scarii 14m.,salon 27m.,camera de matrimoniu 20m.,baie matrimoniu 6m., camera pt.jacuzzi 18m.,terasa principala 32., TOTAL ETAJ 1-180m.,util.
-Etajul al doilea este destinat relaxarii active. Aici se afla un salon copletat de 3 camera si 2 terase cu o suprafata de 20mp respectiv 16mp
 ETAJ 2- salon 36m., baie 10m., hol casa scarii spre mansarda 10m., terasa 16m.,hol casa scarii 14m.,  1-camera pt.copii 20m., 2-camera pt.copii 27m., camera pt.matrimoniu 30m.,terasa principala 20m.,TOTAL ETAJ 2-183m.,util.
  MANSARDA-PRINCIPALA 120m., Lucarna principala 36m.,  lucarna 12m., terasa 3m., TOTAL MANSARDA  171m.,util. 
Vila se afla intr-o zona privata de zgomotele agitatiei , intr-o oaza in care timpul pare sa se fi oprit in loc. De aici ai acces catre arterele principale de circulatie, de unde vei putea ajunge rapid in centrul orasului.
Pretul de vanzare al acestei proprietati unice in piata este de 480000 Euro
Pentru mai multe detalii contacti brokerul imobiliar Bamboi Gabriel tel: 0754455523.

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Termosistem
  • Geam la Baie
  • Demisol
  • Subsol
  • Curte
  • Grădină
  • Canalizare
  • Sistem de alarma
  • Masina de spalat
  • Combina Frigorifica
  • Aragaz

Contact Agent