Bucium-Post Control

BUCIUM

Caracteristici

Codul ofertei
TNT24181
Oferta
Vanduta/Inchiriata
Categorie:
Casa
Preț
115.000 Euro
Suprafata Casa:
100 mp
Suprafata Teren:
250 mp
Camere:
4
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
Confort I
Bucatarie:
1
Bai:
2
Etaje:
1
Balcoane:
2
An Constructie:
2018
Front Stradal:
22 m
Structura:
Pe Cadre
Acoperis Mansardat:
Nu
Clasificare Seismica:
Absent
Zona:
BUCIUM
Repere:
Bucium-Post Control
Accepta Credit:
Da

Descriere

Cauți să te muți la o casă cu un preț decent, să fie una cu o gradină ușor de întreținut, camere pentru fiecare și evident o zonă liniștită, dar aproape de inima Iașului?

Ai gasit!! In Iasi, pe dealul Buciumului se contureaza cel mai frumos cartier.

Un ansamblu de case moderne, executate cu atenție la detalii și fără rabat la calitate. Compartimentarea interioară este una eficientă, cu camere spațioase, iar curtea aferentă permite amenajarea unui spațiu verde îngrijit, cu un cost mic de intreținere.

La pretul de 115000 euro, TVA inclus, doar câteva duplexuri au rămas disponibile.

Fiecare locuință dispune de o suprafață de 250 metri pătrați de teren, pe care se poate amenaja un spaţiu verde ușor de întreținut și de utilizat ca zona de grătar, loc de joacă pentru cei mici sau de alergat pentru patrupezi.

Cu o suprafață de aprox. 30 mp, camera de zi oferă posibilitatea unei varietăți de idei şi stiluri pentru amenajare, lăsând la latitudinea proprietarilor alegerea stilului şi a poveştii construite în jurul său. Această zonă de la parterul casei poate fi împărțită între un loc de luat masa și un spațiu de socializare și odihnă.  Camera de zi este conectată cu bucătăria. La alegerea proprietarilor, aceste spații pot fi separate printr-o ușă sau se poate opta pentru un stil open space.

Oferind posibilitatea de a alege între a fi închisă sau open space, bucătăria are poziţionarea perfectă în casă. Pe de o parte, este aproape de zona camerei de zi, unde se poate amenaja spațiul de luat masa, iar de cealaltă parte are acces direct pe terasa, unde vara poți beneficia de un spațiu de luat masa în aer liber.

Avand trei dormitoare, unul de 16 mp şi două de 10 mp fiecare, spaţiul de odihnă oferit de această locuință va întruni nevoile familiilor numeroase, dar şi ale celor restrânse, întrucât amenajarea camerelor permite întrebuințări multiple: dormitoare pentru copii, birou, dressing etc.

Casa este prevăzută cu două băi, una la fiecare nivel, oferind posibilitatea ca fiecare client să aleagă finisajele dorite.Grupul sanitar de la parter măsoară 6 mp și este prevăzut cu spațiu pentru cabina de duș și spațiu pentru mașina de spălat sau bideu.

Beneficiezi de toate utilitățile de care ai nevoie: gaz, curent, internet rapid, apă, inclusiv canalizare Apavital,în imediata apropiere a complexului există mai multe grădinițe private.

Aveti alocat un buget pentru finisaje, astfel încât tu să îți alegi ce materiale folosim. Bugetul include următoarele finisaje: ușile de la interior, parchetul, gresie/faianță, sanitare.

 
 
 

Facilități

  • Incalzire: Centrala Proprie
  • Termosistem
  • Geam la Baie
  • Curte
  • Canalizare

Contact Agent